Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Τα νούμερα της πολιτικής και ο πληρωμένος αναρχοάπλυτος χαφιές της δήθεν δημοσιογραφίας

Γράφει ο Νότιος…Ανεπάγγελτος και άσχετος με το λειτούργημα της δημοσιογραφίας έχει καταφέρει να εισβάλλει σαν αρουραίος του υπονόμου στα πολιτικά δρώμενα των Νοτίων Προαστίων, ως κοινός, άπληστος και θρασύτατος εκβιαστής που σε εντατελμένη αποστολή διασύρει και συκοφαντεί ευυπόληπτους οικογενειάρχες, επαγγελματίες, δημοτικούς συμβούλους, διοικητικά στελέχη και άλλους αιρετούς, με σκοπό να γεμίσει η τσεπούλα του με μαύρα ευρουλάκια.

Μέντορας του μικρού χαφιέ αναρχοάπλυτου «συντάκτη», που οι αρχές  γνωρίζουν καλά τον βίο και την πολιτεία του (σεσημασμένος), ένα παλιό λαμόγιο, κομματικός πυρήνας του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ. Παλιός «εκδότης» της κακιάς συμφοράς που άνοιγε σε μια νύχτα κάτι παλιοφυλλάδες του κώ@@ου, τις οποίες διάβαζε μόνο αυτός και η γυναίκα του και τις έκλεινε όταν τα φέσια προς τους εργαζόμενους τον έπνιγαν.

Αυτός λοιπόν δίδαξε τα μυστικά της αλητείας και του εκβιασμού στο υπόδικο ακροαριστερό κουτσαβάκι, ώστε αντ’ αυτού, να διασύρει και να λασπολογεί συγκεκριμένους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται πολιτικά στην πόλη των 3Β.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, αυτός ο αχρείος και αήθης αλητήριος έχει στοχοποιήσει μια μητέρα τριών παιδιών, την οποία μάλιστα ούτε καν γνωρίζει προσωπικά (απλώς αυτό του υπέδειξε ο σπόνσοράς του στην προκειμένη περίπτωση) η οποία, άκουσον άκουσον, τόλμησε να εργαστεί! Γράφει και ξαναγράφει για τη συγκεκριμένη κυρία ανυπόστατα ψεύδη, με σκοπό και μόνο να πλήξει πολιτικά τον άντρα της.

Πληρωμένος με μαύρο χρήμα από το παραβατικό υιοθετημένο «καλόπαιδο», ο οποίος  παρουσιάζεται ως μεγαλοκληρονόμος στην περιοχή, λασπολογεί και συκοφαντεί αισχρά τη συγκεκριμένη κυρία, μέσω ενός μπλοκ που έφτιαξε γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι εντολές που έχει από τον σπινταριστό… εργοδότη του -πολιτικό της κακιάς ώρας- είναι σαφείς: Σε πληρώνω για να «χτυπάς»αυτούς που εγώ δε γουστάρω. Σου δίνω μαύρο χρήμα για να γράφεις βρωμιές γι’ αυτούς που με… «χαλάνε».

Και έτσι ο μικρός και ανόητος αναρχοάπλυτος εκβιαστάκος, ζει και… «βασιλεύει», γράφοντας βρωμιές και αλητείες για μητέρες ανήλικων παιδιών, για ευυπόληπτους οικογενειάρχες, δίχως κανέναν σεβασμό (ενώ είναι και αυτός πα-τέρας ) και φυσικά δίχως κανέναν ηθικό φραγμό, κερδίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Η αποκάλυψη του ονόματος αυτού του άχρηστου και ανόητου προικοθήρα θα γίνει μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες…