Δευτέρα , 22 Οκτώβριος 2018

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! «Ερωμένες» και «συγγενείς!» έχουν πιάσει στασίδι στο δημόσιο – Πώς διέσυρε την Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ) για τους διορισμούς (Βίντεο)

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον πρώην βουλευτή Κυριάκο Βελόπουλο και την τέως γενική γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Πέτη Πέρκα με θέμα τους διορισμούς στο Δημόσιο, ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ.
«Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί με τη νοημοσύνη μας, είναι και ψεύτες, ποιοι μιλάνε για πελατειακό δημόσιο; Ποιοι το λένε αυτό; Που διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους, συγγενείς, που διόρισαν όλο τον κόσμο…» είπε αρχικά ο κ. Βελόπουλος εξαπολύοντας βόμβες…
Αμέσως μετά η Πέτη Πέρκα απαντώντας στις αιτιάσεις του, του είπε «να είστε ευγενείς», με τον Κυριάκο Βελόπουλο να της απαντάει «εγώ ήμουν βουλευτής πεντέμισι χρόνια, ούτε ένα συγγενή μου δεν διόρισα. Συγγενείς και φίλους διορίζετε. Καρανίκα έχετε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, πλάκα μου κάνετε τώρα; Καρανίκα;»
«Οι συνεργάτες μας επιτρέπεται να δουλεύουνε; Δεν υπάρχει πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ, τελεία.
Οι συνεργάτες μας είναι το πελατειακό κράτος; Καταλαβαίνετε κύριε Βελόπουλε ή κάνετε το χαζό;» ανταπάντησε η κ. Πέρκα.
Ο καβγάς συνεχίστηκε με τον πρώην βουλευτή να της απαντάει «χαζή είστε και φαίνεστε!». Συνεχίζοντας η κ. Πέρκα του είπε πως «διορισμοί στο Δημόσιο είναι είναι αυτά που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ».
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του ΣΚΑΙ