Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Το είδαμε κι αυτό: Πανηγύρισε τον παγκόσμιο τίτλο του με την αλβανική και την ελληνική σημαία! (φωτο)

Ο Φλωριάν Μάρκου πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη του απέναντι στον Hassan Muhareb, κρατώντας τόσο την αλβανική όσο και την ελληνική σημαία!

Σε μια κίνηση που επικροτήθηκε από όλους, προέβη ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φλωριάν Μάρκου.

Ο «TNT» πανηγύρισε μέσα στο Ιβανώφειο την κατάκτηση του τίτλου του με την ελληνική και την αλβανική σημαία.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα προέβη σε αυτή την κίνηση για να δείξει τον σεβασμό που τρέφει για την χώρα μας αλλά και να τονίσει ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ανθρώπων.

Ποιος είναι ο Αλβανός Πρωταθλητής

Η ιστορία που οδήγησε τον πρωταθλητή στη δικαιοσύνη, σε πολλούς Θεσσαλονικείς είναι γνωστή. Ήταν βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2012, όταν επέστρεψε με όπλο σε μαγαζί της Βαλαωρίτου, όπου είχε προηγηθεί έντονος καβγάς. Στο μαγαζί βρίσκονταν πολύ λίγα άτομα και από τις σφαίρες τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ένας υπάλληλος. Ο Φλοριάν Μάρκου, συνελήφθη στις 28 Ιουνίου του 2014 στην Αυστρία, μια ημέρα πριν από έναν αγώνα του. Πέρασε από τις φυλακές τις Αυστρίας αλλά και από φυλακές της Ελλάδος. Απέκτησε ξανά την ελευθερία του στις 19 Οκτωβρίου 2015, με διακοπή ποινής. Στην συνέντευξη, αναφέρεται σε αυτήν την περιπέτεια του με την λέξη «πρόβλημα», ενώ  φανερά μετανιωμένος, δεν θέλει να αναφέρεται σε εκείνη την νύχτα, καθώς από τότε άλλαξαν πολλά στη ζωή του. Yπόσχεται ότι θα δούμε πολλά από εκείνον, καθώς, όπως λέει, η Ελλάδα μέχρι τώρα είχε μόνο τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τον οποίο θα κέρδιζε σε πιθανή αναμέτρηση τους, σύμφωνα με τον ίδιο.
Οι φωτογραφίες είναι από το ufight.gr: