Τρίτη , 23 Οκτώβριος 2018

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έλαβε τέλος (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στους “8” του Europa League, αλλά απογοήτευσε κόντρα στους… 10 παίκτες της Μπεσίκτας και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1, που τον “πέταξε” εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, που όμως εστίασαν την.. οργή τους στον Νικόλα Λεάλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήταν τραγικός και στις δυο αναμετρήσεις, με πολλά ΜΜΕ από το εσωτερικό και το εξωτερικό να αναφέρουν πως αυτός έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γκιουνές.

Ο Λεάλι συγκέντρωσε το “κράξιμο” των φίλων του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι οπαδοί της Μπεσίκτας τον… αποθέωσαν. Τα ποστ “Νέος Κοστάνζο”, “μην παίξεις ξανά” και “γύρνα σπίτι σου” είναι τα πιο “light”.

Την ίδια ώρα, η σύγκριση με τον Ρομπέρτο, ήταν αναπόφευκτη, ενώ τα σχόλια του σε φωτογραφία του στο Instagram ήταν άμεσα.

“Ρομπέρτο, σε παρακαλώ, γύρνα στον Ολυμπιακό. Ο Λεάλι ντροπιάζει το επάγγελμά σου”, “Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Υποφέρουμε” και “Γύρνα πίσω, ο άλλος δεν πιάνει ούτε υπονοούμενο” είναι μερικά από αυτά.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις ελληνικές υποχρεώσεις και στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκεί αναμένεται να δούμε την επιστροφή του Στέφανου Καπίνο κάτω απ’ τα δοκάρια.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: