Παρασκευή , 25 Μάιος 2018

Χαμός στη Βάρκιζα μετά το δημοσίευμα του anatropionline για την παιδική χαρά-τρόμος – Τη σφράγισαν!

Τα δημοσιεύματα του anatropionline.gr ανάγκασαν τελικά τους αρμόδιους της δημοτικής αρχής να προβούν στη σφράγιση, έστω και αργά, της παιδικής χαράς-τρόμου, που βρίσκεται στη Βάρκιζα, στην οποία πριν από λίγες ημέρες (εδώ), παραλίγο να τραυματιστούν μικρά παιδιά, μετά την πτώση κολώνας φωτισμού.

Από τύχη δε συνέβη κάποιο σοβαρό ατύχημα, ωστόσο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από εκατοντάδες πολίτες που καταγγέλουν τον Κωνσταντέλλο για αδιαφορία, αναλγησία και κυρίως ανευθυνότητα. Μια ανεξήγητη ανευθυνότητα του δημάρχου, που πολλές φορές φλερτάρει ακόμα και με τον κίνδυνο!

Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα ευτράπελα που συμβαίνουν καθημερινά στον δήμο μας, έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι κατηγορούν τη διοίκηση Κωνσταντέλλου, πως σε θέματα που άπτονται της δημόσιας ασφάλειας δείχνει μια αναίτια νωθρότητα.

Ας αφήσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι τα φληναφήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αποβλάκωσης) και ας κοιτάξουν πιο σοβαρά να λύσουν τα τεράστια προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή των πολιτών στα 3Β!