Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

3Β: Ο Δημσοθένης Δόγκας θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό

Στις περιφερειακές εκλογές του Μαίου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας. 

Ο αγαπητός δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έδωσε τα χέρια  με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό ο οποίος  θα διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του με την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο Δημοσθένης Δόγκας συμπλήρωσε μια πετυχημένη 4ετή θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β, με ουσιαστικές παρεμβάσεις σε κέραια ζητήματα που αφορούσαν την ποιότητα ζωής των δημοτών των 3Β,  ως επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Βούληση με την οποία διεκδίκησε τη δημοτική αρχή το 2014 και η οποία, κατά τα φαινόμενα, δε θα συμμετέχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές (Κακώς!!!).

Τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Αττικής με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, με τον  συνδυασμό του οποίου κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων.