Δευτέρα , 18 Φεβρουάριος 2019

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έξαλλος ο Δήμαρχος Ελληνικού Γ.Κωνσταντάτος με τον Δήμαρχο Γλυφάδας – Τι απαίτησε από τον Γ. Παπανικολάου (ΦΩΤΟ)


Του Βασίλη Γραμμένου … Τεταμένες είναι πλεόν οι σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου Γλυφάδας , Γ.Παπανικολάου με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γ.Κωνσταντάτο και τίποτε δε φαίνεται να θυμίζει πια τον καιρό που οι δύο δήμαρχοι είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν διάφορα σοβάρα προβλήματα που απασχολούσαν και συνεχίζουν να απασχολούν τους όμορους Δήμους τους .

orkomosia_pap4

Αφορμή για να έρθουν οι δύο άνδρες σε σύγκρουση που μάλιστα οι πληροφορίες του anatropionline.gr, τη χαρακτηρίζουν σφοδρή, στάθηκαν τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Γλυφάδας τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραβιάζουν καθημερινά τα σύνορα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και μέσω της οδού Ιασωνίδου αποβιβάζουν επιβάτες στο μετρό της περιοχής του Ελληνικού.

Αυτό, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, είναι κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Γ.Κωνσταντάτο ο οποίος, κατόπιν επικοινωνίας με τον Γ. Παπανικολάου, του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό και πως θα πρέπει να απαγορευθεί η διέλευση της δημοτικής συγκοινωνίας Γλυφάδος στην πόλη του, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα παράνομη !!!

Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες που κατέγραψε αναγνώστης  του anatropionline.gr,  το λεωφορείο του Δήμου Γλυφάδας βρίσκεται εντός των ορίων του Ελληνικού , όπου λίγο πριν είχε αποβιβάσει δεκάδες επιβάτες στο σταθμό του μετρό .

IMG_4235 IMG_4236 IMG_4239

Και σ ‘αυτό το σημείο μπορεί εύλογα κάποιος να αναρωτηθεί το εξής: Γιατί άραγε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού αντιδρά έντονα στο να εισέρχεται η δημοτική συγκοινωνία Γλυφάδας στην περιοχή του με σκοπό να εξυπηρετηθεί χιλιάδες κόσμος που θέλει να φτάσει στο Μετρό χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά? ;; Ο λόγος βέβαια που ο κ. Κωνσταντάτος δεν επιθυμεί τη διέλευση των οχημάτων της δημοτικής συγκοινωνίας Γλυδάφος στην περιοχή του είναι αδιευκρίνιστος έως και παράλογος θα μπορούσε να πει κανείς.

Γι ‘αυτό άλλωστε κύκλοι και των δύο αρχών των πόλεων κάνουν λόγο για μια πιθανή κόντρα μεταξύ των δύο Δημάρχων που ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν και σίγουρα αφορμή δεν στάθηκε η δημοτική συγκοινωνία …

Το σίγουρο πάντως είναι πως αν τελικά η αντιπαράθεση αυτή μεταξύ των δυο Δημάρχων συνεχιστεί και τελικά απαγορευθεί η είσοδος των λεωφορείων στο Ελληνικό, χαμένοι θα είναι χιλιάδες πολίτες οι οποίοι δε θα μπορούν πλέον να μετακινηθούν δωρεάν από τη Γλυφάδα μέχρι το μετρό του Ελληνικού …