Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

BERETTA PX4 Storm – Το απόλυτο όπλο για την προσωπική σας ασφάλεια – Ενέργεια Semiauto (Φωτο-Βίντεο)

Η απόλυτη ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία, η εργονομία και η εναλλαξιμότητα εξαρτημάτων την έχουν καταστήσει ιδανική επιλογή για τους σκοπευτές σε όλο τον κόσμο.
Εξαιρετικά ανθεκτικό, εξαιρετικά ασφαλές για κρυφό μεταφορικό και οικιακή άμυνα

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στα πιο αυστηρά στρατιωτικά πρότυπα ανθεκτικότητας, το PX4 αναφέρθηκε να πυροδοτήσει πάνω από 150.000 γύρους με μηδενική θραύση. Λιγότερα μέρη = λιγότερα και πιο συμπαγή εξαρτήματα που φέρουν άγχος.

Snag-Free, Modular Design, φορτωμένο με χαρακτηριστικά
Οι γραμμές του πιστολιού είναι απαλλαγμένες από σπάσιμο και κάνουν την αποκόλληση και την επένδυση εύκολα και ρευστά. Περιλαμβάνει μια σιδηροτροχιά Picatinny ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το πιστόλι μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά μεγέθη χεριών και στυλ λήψης, χάρη σε ένα αρθρωτό σχέδιο με εναλλάξιμους οπίσθιους βραχίονες. Τα αμφίπλευρα και αναστρέψιμα χειριστήρια προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης προπόνησης ή γυρίσματος με τα δύο χέρια.
Αξιόπιστη, ευχάριστη και εύκολη στη λήψη

Εκτός από μια από τις ισχυρότερες διαθέσιμες ενέργειες, το περιστροφικό βαρέλι διαχέει την ανάκρουση μακριά από το χέρι του σκοπευτή και μειώνει σημαντικά το άλμα του ρύγχους, καθιστώντας το εξαιρετικά γρήγορο και ακριβές. Η αποσυναρμολόγηση έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει γρήγορη απογύμνωση πεδίου και αποφυγή τυχαίας ή ακούσιας αποσυναρμολόγησης.

Διατίθεται σε πολλαπλές φινιρίσματα, διαστάσεις και μεγέθη