Παρασκευή , 25 Μάιος 2018

EΛ.ΑΣ.: Η Ρούπα κατέγραφε τις καθημερινές κινήσεις Κυριάκου και Σαμαρά

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς αποτελούσαν στόχους της Πόλας Ρούπα , προέκυψε Από Οπως τις Σημειώσεις που βρέθηκαν  ΣΤΟ διαμέρισμα Της Ηλιούπολης ΣΤΟ οποίο συνελήφθη ΤΗΝ περασμένη Πέμπτη .

ΓΙΑ ΤΑ Μάλιστα Σχέδια Της Πόλας Ρούπα , αρχηγός Της Ο ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Ημερομηνία Τσουβάλας μετέβη ΣΤΑ Γραφεία Της ΝΔ ΜΕ κλιμάκιο αξιωματικών ΚΑΙ ενημερώνει ΤΟΝ πρόεδρο Της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη . Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στις 9 το πρωί της Τρίτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα τόσο στον αρχηγό της ΝΔ όσο και στον πρώην πρωθυπουργό τους οποίους επίσης ενημέρωσε για τα ευρήματα των ερευνών της αντιτρομοκρατικής .

Οπως προκύπτει από πληροφορίες, στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί ώρες άφιξης και αναχώρησης των δύο πολιτικών από το σπίτι τους και το γραφείο τους, σημάδι ότι και οι δύο ήταν υπό παρακολούθηση.

Επίσης στα χαρτιά της Ρούπα υπάρχουν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων και πινακίδες αυτοκινήτων.

Ακόμα βρέθηκαν χαρτιά με αναφορά σε Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο, Λουκά Παπαδήμο και Παναγιώτη Ρουμελιώτη (πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ), χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται από στοιχεία παρακολούθησης.

Ερωτήματα προκύπτουν ωστόσο για την καθυστέρηση των αρχών να ενημερώσουν τον κ . Μητσοτάκη και τον κ. Σαμαρά , καθώς οι σχετικές πληροφορίες ήταν σε γνώση τους από την Παρασκευή αλλά επέλεξαν να το κοινοποιήσουν στους δύο πολιτικούς τέσσερις μετά ! Οπως διαρρέουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, τα ευρήματα δεν αξιολογούνται ως σημαντικά γιατί περιέχονταν σε σκόρπιες σημειώσεις και όχι σε κάποιο συγκροτημένο επιχειρησιακό σχέδιο !

Οτι στις Υπενθυμίζεται Σημειώσεις Της Ρούπα είχαν βρεθεί Αναφορές ΣΕ επιχειρηματίες ΚΑΙ πολιτικούς ΜΕ πολυακουσμένα αξιωματικούς Της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ . Κυρ. Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων ».