Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου…

Αποτελεί έναν από τους λόγους που πολλοί θέλουμε να βλέπουμε το Greece Next Top Model.

Μπορεί να μην την ξέραμε όλοι μας πριν το ριάλιτι αλλά φρόντισε να μας μείνει αξέχαστη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο….

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου το 1988 και κατάγεται από την Πάτρα. Το 2011 συμμετέχει στα Καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο της “Σταρ Ελλάς 2011” και συνεχίζει ακάθεκτη με τον τίτλο “Miss Universe” ανοίγοντας μπροστά της τον δρόμο για την επιτυχία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αν και πιο πριν ζούσε στην Αμερική, όπου και εκεί έκανε λαμπρή καριέρα. Καμπάνιες, editorials, εξώφυλλα και συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους, όπως οι Dolce & Cabanna και ο Roberto Cavalli είναι κάποιες από τις επιτυχίες της. Μιλάνο,Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και Νέα Υόρκη αποτέλεσαν σταθμούς για να εξελίξει την καριέρα της.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται και με το kickboxing ενώ επισκέπτεται συχνά την Πάτρα για να δει την οικογένεια της και τους φίλους της.

Η ίδια έχει υποστηρίξει ότι αν δεν έχεις προσωπικότητα και χαρακτήρα δεν γίνεται να επιβιώσεις και να διακριθείς στον λαμπερό χώρο της μόδας, κάτι που φαίνεται ότι ψάχνει και στο φετινό Next top model.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ…

 

Εdit: Κρασανάκη Μαριάννα