Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Ολυμπιακός-Real Betis (0-0) :Συνέντευξη Τύπου

Real Betis- Kike Setien

O Kike Setien, προπονητής της Real Betis δήλωσε ευχαριστημένος με την επίδοση της ομάδας του. Θεωρεί πως έπαιξαν πολύ καλά και κυριάρχησαν σε όλους τους χώρους έχοντας πάντα για ισχυρό κίνδυνο τον Ολυμπιακό.
Δηλώνει ότι οι Ισπανοί φεύγουν με μια πίκρα αφού μπορούσαν να κερδίσουν. Αναγνωρίζει το πρόβλημα της ομάδας του στις τελικές φάσεις, που δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.


«Δεν ελέγχουμε πάντα όλες τις διαστάσεις ενός παιχνιδιού» είπε, αναφερόμενος στην ακρίβεια και στην τελική φάση και στον Σέρχιο. Γνωρίζει ότι έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και έναν πολύ βαθύ πάγκο και πως αυτό είναι μεγάλη ευτυχία για έναν προπονητή.
Εκτός από τον ένα βαθμό που κρατάει η Real Betis επιστρέφοντας στην Ισπανία, παίρνει μαζί της και τα Συγχαρητήρια του προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στον Kike Setien. «Αυτό το κρατάω στις αποσκευές μου» δήλωσε χαρούμενος ο Ισπανός προπονητής.

Ολυμπιακός- Πέδρο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνώριζε τον μεγάλο αντίπαλο. Θεώρησε την Betis πολύ καλή στην κατοχή της μπάλας χωρίς τελικές ευκαιρίες σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους που δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Η αίσθηση με την οποία φεύγει ο Ολυμπιακός είναι περίεργη αφού η ομάδα δεν έδειξε την ποιότητα που ήθελε ενώ ο αντίπαλος είχε την ποιότητα και τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να σκοράρει.


Ο κύριος Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ανέβει ποιοτικά αν θέλει να είναι ανώτερη και να συνεχίσει σε μια τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Τι φταίει; Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από παιχνίδι σε παιχνίδι. Διαφορετικό ήταν αυτό που περίμεναν να δουν οι παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι από αυτό που αντιμετώπισαν. Αναγκάστηκαν ακόμα να κάνουν και νωρίς αλλαγή του Μπουχαλάκη, παρατηρώντας βέβαια και τη βελτίωση και τη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση στο Β Ημίχρονο. Στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού… η συστηματική επίθεση! Και έχει σκοπό να τον πετύχει!

Edit: Κρασανάκη Μαριάννα