Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

Τέλος ο Λάζαρος από την ΑΕΚ

Εδώ και μέρες το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον κινείται γύρω από την οριστική αποχώρηση του Λάζαρου από την ΑΕΚ και την επικείμενη είσοδο του στην οικογένεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το Sports24 επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ίδιο, ο οποίος απάντησε λακωνικά:
«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις η ΑΕΚ κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από την μεριά του Χριστοδουλόπουλου, τονίζει ότι έχει μιλήσει εδώ και έναν μήνα με άλλη ομάδα και ετοιμάζει νομικές κινήσεις.
Συγκεκριμένα η θέση της είναι η εξής:
«Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019. Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς».

Είναι σίγουρο πως η Ένωση ετοιμάζει τις νομικές της κινήσεις, με σκοπό να προασπίσει η ομάδα τα συμφέροντα της. Αυτό θα γίνει διότι όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, υπάρχει έγκυρο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.