Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ !

Δεν είναι λίγες οι φήμες που ακούγονταν αυτές τις μέρες για αποχώρηση του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ από την ομάδα της ΑΕΚ. 

Όπως μετέδωσε ο αθλητικός σταθμός ΣΠΟΡ FM, είναι πολύ πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ισπανό προπονητή! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ισπανός προπονητής ζήτησε αρχικά μέσω του δικηγόρου το ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, λίγο μετά ο δικηγόρος «έπεσε» γύρω στο 1 εκατ. ευρώ, επίσης ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του ο τέως πλέον προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε μιλώντας σε τοπική εφημερίδα στα Κανάρια Νησιά: «Αν δεν καταλήξω σε συμφωνία με την ΑΕΚ, θα πάω στη Λας Πάλμας», επιβεβαιώνοντας ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας του είχε καταθέσει ήδη πρόταση.

Ποιος όμως θα αντικαταστήσει τον Χιμένεθ; 

Όπως ανέφερε επίσης ο σταθμός, ο αντικαταστάτης του Χιμένεθ δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι Έλληνας, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να κάτσει στον πάγκο της «Ένωσης».